25. stu 2009.

Broj 10 - Decembar 2009. godine

Predstavljamo vam deseti broj eniaroyah eMagazina, besplatnog PDF magazina posvećenog književnosti, umetnosti i zabavi. Ovim izdanjem završavamo drugu sezonu, a činimo to kako smo je i započeli u 6. broju - na punih 30 strana!



Kao što smo obećali u prethodnom broju, a delimično ste mogli i da vidite u ranije objavljenoj najavi, od ovog broja posvećujemo se predstavljanju popularnih SF/EF književnih serijala. Ovoga puta pozabavili smo se Tolkienom, Eddingsom, Pratchettom, Pullmanom i naravno - Martinom. Sledeće godine nastavljamo dalje, stvarajući svojevrsnu enciklopediju onoga što unutar žanra morate pročitati, zašto i kojim redom, te kako uočiti vrline i mane a ipak uživati u knjigama.

Zatim, predstavljamo vam nekoliko naslova velikana japanskog filma, Hayao Miyazaki-ja; Stripove Bone i Dylan Dog, kao i popularni anime serijal Death Note. Naši saradnici su za vas načinili pregled indie igara koje jednostavno morate probati, a ispratili smo i 41. Bemus. Kao i obično, to ni iz bliza nije sve, pa ćete morati da preuzmete ZIP arhivu (4.8 MB) i sami proverite zašto 500+ ljudi pročita svaki broj magazina.


(ZIP Arhiva, 4.8 MB)

Reklama

 

Copyright (c) 2002-2011. Pisanija.com. Sva prava zadržana. Autor teme je O Pregador. Od 2012. pokreće Blogger.